kaarsen maken

Wil je leren hoe je je eigen kaarsen maakt of ben je geïnteresseerd in het starten van een eigen kaarsenbedrijf?
Volg de internationale kaarsenmaker
Frosa Katsis tijdens een LIVE online les

Wij zijn #1

Wat maakt all seasons wax beter dan de rest?

Duurzaamheid

Ontdek waarom all seasons wax goed is voor de planeet.

Diversiteit & inclusie

All seasons wax wordt gemaakt met verschillende grondstoffen en is gemaakt voor iedereen.

Ontdek waarom wij de beste zijn

Wat maakt All Seasons Wax beter?
dan de rest?

Wasconsistentie

Onze producten zijn zo ontworpen dat je er gemakkelijk mee kunt werken, consistent vanaf de dag dat je de doos opent tot wanneer het thuis op de plank in de showroom of op een schoorsteenmantel staat. Ons assortiment omvat wassen die goed presteren in warmere klimaten (die zijn ontworpen om zweet of olielekkage te weerstaan) en wassen die van kou houden - zodat ze niet krimpen of bevriezen.

Warm & koud geurafgifte

Geur is wat kaarsen verkoopt. Als een kaars niet heerlijk ruikt, koopt een klant hem niet. Daarom zijn onze natuurlijke wasproducten verfijnd om een geweldige warme en koude geur te verspreiden. Begin met het maken van kaarsen die klanten wegblazen door meer geurnoten uit de kaars te laten vrijkomen dan elk ander wasproduct op de markt.

Esthetische uitstraling

Het uiterlijk van het oppervlak laat een potentiële klant zien wat een goed geproduceerde kaars van hoge kwaliteit is. De formules van All Seasons Wax zijn ontworpen met het uiterlijk voor de detailhandel in gedachten, dus of u nu handelt op een warme en zonnige markt, of uw kaarsen op een geklimatiseerd schap in uw warenhuis staan - u kunt uw kaarsen met vertrouwen schenken in de wetenschap dat All Seasons Wax u niet in de steek zal laten.

Anti-zweet & anti-krimp

Een van de grootste uitdagingen bij het maken van kaarsen is het bestrijden van de natuurlijke uitzetting en inkrimping van sojawas. Misschien wel een van de grootste innovaties die we in onze wassen hebben geïmplementeerd, is de weerstand tegen zweten, krimpen en rijzen. Deze problemen worden veroorzaakt door schommelende temperaturen en het samentrekken en uitzetten van de natuurlijke bestanddelen van sojawas.

Brandduur

Niemand houdt van een kaars die te snel of te langzaam brandt. De manier om een consistente en betrouwbare brandtijd te bereiken is als de geur en de was in perfecte harmonie samengaan (en een geschikte lont natuurlijk!). Het vermogen van onze sojawassen om zich te binden met meer geuren dan elke andere was op de markt is een andere unieke eigenschap van All Seasons Wax.

Houdbaarheid

Wat heb je aan een kaars die na zes weken op de plank te hebben gestaan van vorm of kleur verandert? Kaarsen gemaakt met was van All Seasons Wax Company hebben een langere en stabielere houdbaarheid dan kaarsen gemaakt met andere wassoorten op de markt. Distributeurs en groothandelaren houden van kaarsen die lang meegaan.

Getuigenissen van onze klanten
Cindy Deroo
Kaars met zorg
Meer lezen
Geweldige B2B-partner. Altijd snelle levering, goed bereikbaar voor vragen. Goede communicatie. Aanrader om hier te bestellen. Groeten, Cindy
Robin Notenbaert
De biologische kaars
Meer lezen
Geweldige producten, kwaliteit en duurzame verpakking. Eerste bestelling zal niet de laatste zijn!
Wendy G
Geur lont
Meer lezen
Top service, altijd heel persoonlijk! Topkwaliteit, snelle verzending en nog veel meer!
Adi Alo
Klant
Meer lezen
Uitstekende service en producten. De klantenservice was uitstekend en vriendelijk. Het pakket werd erg snel verzonden en kwam ook snel aan. Goed geprijsde artikelen van hoge kwaliteit! Ik raad ze ten zeerste aan. Bedankt
Elke Vanderelst
Grijp het moment
Meer lezen
Zeer vriendelijke service, goede producten!
Vorige
Volgende

Waar luxe veganistisch ontmoet...

Onze waxen zijn veganistisch, bevatten geen dierlijke bijproducten, zijn duurzaam geproduceerd en zijn vrij van testen op dieren.

Winkelwagen