Homepage

Europa's groothandel in benodigdheden voor de kaarsenmakerij

Verdeler van All Seasons Sojawas

IMG_5303
pexels-foto-5760925
Close-up van witte sojawasvlokken voor het maken van kaarsen. Lichte textuur van sojawasvlokken. Ingrediënt voor zelfgemaakte kaarsen. Ecologische levensstijl

Run de kaarsenmakerij van je dromen:

1. Kies je wax & lonten

2. Kies uw vaartuig

3. Kies je favoriete geur

S100 pure soy wax

Wat maakt All Seasons Wax beter dan de rest?

WASCONSISTENTIE

Onze producten zijn zo ontworpen dat je er gemakkelijk mee kunt werken, consistent vanaf de dag dat je de doos opent tot wanneer het thuis op de plank in de showroom of op een schoorsteenmantel staat. Ons assortiment omvat wassen die goed presteren in warmere klimaten (die zijn ontworpen om zweet of olielekkage te weerstaan) en wassen die van kou houden - zodat ze niet krimpen of bevriezen.

WARM & KOUD GEUR THROW

Geur is wat kaarsen verkoopt. Als een kaars niet heerlijk ruikt, koopt een klant hem niet. Daarom zijn onze natuurlijke wasproducten verfijnd om een geweldige warme en koude geur te verspreiden. Begin met het maken van kaarsen die klanten wegblazen door meer geurnoten uit de kaars te laten vrijkomen dan elk ander wasproduct op de markt.

ESTHETISCHE UITSTRALING

Het uiterlijk van het oppervlak laat een potentiële klant zien wat een goed geproduceerde kaars van hoge kwaliteit is. De formules van All Seasons Wax zijn ontworpen met het uiterlijk voor de detailhandel in gedachten, dus of u nu handelt op een warme en zonnige markt, of uw kaarsen op een geklimatiseerd schap in uw warenhuis staan - u kunt uw kaarsen met vertrouwen schenken in de wetenschap dat All Seasons Wax u niet in de steek zal laten.

ZWEET- EN KRIMPEIGENSCHAPPEN

Een van de grootste uitdagingen bij het maken van kaarsen is het bestrijden van de natuurlijke uitzetting en inkrimping van sojawas. Misschien wel een van de grootste innovaties die we in onze wassen hebben geïmplementeerd, is de weerstand tegen zweten, krimpen en bevriezen. Deze problemen worden veroorzaakt door schommelende temperaturen en het samentrekken en uitzetten van de natuurlijke bestanddelen van sojawas.

VERBRANDINGSTIJD

Niemand houdt van een kaars die te snel of te langzaam brandt. De manier om een consistente en betrouwbare brandtijd te bereiken is als de geur en de was in perfecte harmonie samengaan (en een geschikte lont natuurlijk!). Het vermogen van onze sojawassen om zich te binden met meer geuren dan elke andere was op de markt is een andere unieke eigenschap van All Seasons Wax.

HOUDBAARHEID

Wat heb je aan een kaars die van vorm of kleur verandert nadat hij zes weken op een plank heeft gestaan? Niet erg goed! Kaarsen gemaakt met was van All Seasons Wax Company hebben een langere en stabielere houdbaarheid dan kaarsen gemaakt met andere wassoorten op de markt.
Distributeurs en groothandelaars houden van kaarsen die lang meegaan.

Waar luxe veganistisch ontmoet...

Onze wassen zijn veganistisch, bevatten geen dierlijke bijproducten, zijn duurzaam geproduceerd en zijn vrij van wreedheid.

Winkelwagen