Vorige dia
Volgende dia
Europa's grootste distributeur. We verzenden dagelijks wereldwijd!

Ontdek onze collectie

Luxe was

Onze luxe was levert prachtige romige kaarsen met een goede hechting en een sterke geur. Een populaire keuze voor het maken van containerkaarsen.

Luxe kaarsenpotten

Dit handgemaakte glas van hoge kwaliteit is verkrijgbaar in de losse verkoop en heeft een eigentijds profiel, waardoor ze een must-have zijn voor kaarsen.

Luxe lonten

Creëer een andere sfeer voor je kaarsen met een knisperende houten pit. Onze lonten zijn zelf trimmend en er is geen verzorging nodig tijdens en na het branden.

Luxe geuren

Designer geuroliën geproduceerd voor Luxury Candle Supplies. Al onze oliën worden gratis geleverd met bewerkbare CLP-labels die klaar zijn voor gebruik.

Materiaal

Luxe uitrusting

Ontdek onze accessoires om je ervaring op de best mogelijke manier compleet te maken.

Luxe kleuren

Oplosbare kleurstof in handige korrels. Perfect voor het maken van gekleurde kaarsen en melts.

NIEUW! Live online kaarsen maken

Leer hoe je je eigen kaarsen maakt in onze online 'luxe kaarsenmaaklessen'.
Volg de internationale kaarsenmaker Frosa Katsis tijdens een LIVE online les
terwijl je je eigen kaarsen maakt.

Wij zijn #1

Wat maakt all seasons wax beter dan de rest?

Duurzaamheid

Ontdek waarom all seasons wax goed is voor de planeet.

Diversiteit & inclusie

All seasons wax wordt gemaakt met verschillende grondstoffen en is gemaakt voor iedereen.

Ontdek waarom wij de beste zijn

Wat maakt All Seasons Wax beter?
dan de rest?

Wasconsistentie

Onze producten zijn zo ontworpen dat je er gemakkelijk mee kunt werken, consistent vanaf de dag dat je de doos opent tot wanneer het thuis op de plank in de showroom of op een schoorsteenmantel staat. Ons assortiment omvat wassen die goed presteren in warmere klimaten (die zijn ontworpen om zweet of olielekkage te weerstaan) en wassen die van kou houden - zodat ze niet krimpen of bevriezen.

Warm & koud geurafgifte

Geur is wat kaarsen verkoopt. Als een kaars niet heerlijk ruikt, koopt een klant hem niet. Daarom zijn onze natuurlijke wasproducten verfijnd om een geweldige warme en koude geur te verspreiden. Begin met het maken van kaarsen die klanten wegblazen door meer geurnoten uit de kaars te laten vrijkomen dan elk ander wasproduct op de markt.

Esthetische uitstraling

Het uiterlijk van het oppervlak laat een potentiële klant zien wat een goed geproduceerde kaars van hoge kwaliteit is. De formules van All Seasons Wax zijn ontworpen met het uiterlijk voor de detailhandel in gedachten, dus of u nu handelt op een warme en zonnige markt, of uw kaarsen op een geklimatiseerd schap in uw warenhuis staan - u kunt uw kaarsen met vertrouwen schenken in de wetenschap dat All Seasons Wax u niet in de steek zal laten.

Anti-zweet & anti-krimp

Een van de grootste uitdagingen bij het maken van kaarsen is het bestrijden van de natuurlijke uitzetting en inkrimping van sojawas. Misschien wel een van de grootste innovaties die we in onze wassen hebben geïmplementeerd, is de weerstand tegen zweten, krimpen en rijzen. Deze problemen worden veroorzaakt door schommelende temperaturen en het samentrekken en uitzetten van de natuurlijke bestanddelen van sojawas.

Brandduur

Niemand houdt van een kaars die te snel of te langzaam brandt. De manier om een consistente en betrouwbare brandtijd te bereiken is als de geur en de was in perfecte harmonie samengaan (en een geschikte lont natuurlijk!). Het vermogen van onze sojawassen om zich te binden met meer geuren dan elke andere was op de markt is een andere unieke eigenschap van All Seasons Wax.

Houdbaarheid

Wat heb je aan een kaars die van vorm of kleur verandert nadat hij zes weken op een plank heeft gestaan? Niet erg goed! Kaarsen gemaakt met was van All Seasons Wax Company hebben een langere en stabielere houdbaarheid dan kaarsen gemaakt met andere wassoorten op de markt. Distributeurs en groothandelaren houden van kaarsen die lang meegaan.

Waar luxe veganistisch ontmoet...

Onze waxen zijn veganistisch, bevatten geen dierlijke bijproducten, zijn duurzaam geproduceerd en zijn vrij van testen op dieren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Winkelwagen